Oppsatte kurs

 

Høstens kurs åpen for alle begrenset antall plasser

Fugl og fisk på menyen 17. oktober
Skal vi sammen lage  en meny fra hav og land med utgangspunkt i alt det gode som lever og odles lokalt. Vi lager varme retter, nå når høsten kommet.  Vi skal kvalitetsvurdere råvarene og lære om hvordan vi best oppbevarer de. Ikke minst skal se på filetering og rensing av råvarene.
Dato 17. oktober. Fra kl. 1730- til ca 22.00 pris kr. 2000,- pr. pers (inkl. mva)
 

For å bestille plass lars@smak.no.no eller telefon 33 46 27 41.

LAST NED PRODUKTLISTE

Hjertelig velkommen til Matstudio Thor Brynsgt. 1!

Vinter 2018

Uformell kveld med venner eller kollegaer? Hvorfor ikke lage maten sammen og så nyte den med god drikke og godt humør i vår matstudio?
Hva med å ta årets kickoff sammen med gode venner, det blir en lærerik kveld med litt utenom det vanlige. Her møtes vi på en helt annen måte enn på kontoret!

Utviklet av Impuls Reklamebyrå AS