Selskapsmeny

 

Forretter

Rakfisk fra Valdres med mandelpotet rømme

bakte rødbeter og rødløk
150,-

*
Elg Carpaccio med pepperrotkrem, kapers

Rognebær gele og rugchips
150,-

*
Kveite tartar med avokadokrem, ruccula
 soyaperler & chili majones

150,-

Hovedretter

Soya og øl bresert ribbe med syrlig kål
sellerikrem og kirsebær jus
375,-

*
Grillet Ytrefilet av okse med rosenkål

sellerikrem krydder sky
350,-
*

Lutefisk servert med bacon, ertekrem og sennepssaus, 2 ganger servering
445,- 

*

Bakt torskerygg med soyasmør
Rødbeter, spinat og selleri
350,-

Desserter

Creme Caramel tilsmakt vanilje og appelsin

Servert med pisket krem og bær

*

Bakt ostekake med rømmelokk, bringebærsaus
sorbet og havre crumble

*

Myk pepperkake med sprø marengs og vaniljeis

*
Desserter 150,-

 

English

Group menu Christmas 2018

Appetizers

Rakfisk from Valdres with local potatoes

baked beets and red onions

150,-

*

Elk Carpaccio with horseradish cream, capers

Rowanberries Jam and rye- chips

150,-

*

Halibut tartar with avocado cream, ruccula

Soy pearls & chilli mayonnaise

150,-

Main courses

Soy and beer braised pork belly with red cabbage
Celery cream and cherries jus

375,-

*

Grilled beef sirloin with celery & spice Jus

350,-

*

Lutefisk served with bacon, peas and mustard sauce,

Enjoy 2 times serving

445,-

*

Baked cod with soy butter

Spinach and celery

350,-

Desserts

Crème Caramel flavoured vanilla and orange

Served with whipped cream and berries

*

Baked cheesecake with raspberry sauce

Sorbet and oat crumble

*

Soft gingerbread with crispy meringue and vanilla ice cream

 

All desserts 150,-

 

Vinter 2018

Så er vintertiden her! Vi står klare for å gi deg akkurat det du har lyst på, om det er en 3 retters middag, forskjellige småretter, en salat eller en hjemmelaget burger, det velger du! Vi utvikler oss stadig. Ta noe godt å drikke i vinbaren vår, slappe helt av og nyt av de hyggelige miljøene inne i vårt brasseri.

Utviklet av Impuls Reklamebyrå AS